Koelkast huren


Op Den Camp Verhuur helpt u graag met het koel houden van uw drank en etenswaren. Hiervoor hebben wij verschillende soorten apparatuur in ons assortiment:

Koelcel huren

In de koelcel, die ter plekke wordt opgebouwd, kunt u een grote hoeveelheid aan etenswaren en drank koel houden. De koelcel bestaat uit losse panelen en is inclusief koelmotor. De koelcel heeft een afmeting van 210x210x200cm en een inhoud van 7,03m3. U kunt extra rekken bijhuren om uw drank en etenswaren beter te kunnen verdelen over de koelcel.
Koelaanhangwagen huren

Deze koelaanhanger is ideaal voor het koel houden van uw eten en drinken op de plaats van bestemming. U kunt met deze koelaanhanger van bestemming naar bestemming rijden, zonder dat u het eten en drinken in- en uit hoeft te laden. Bovendien heeft de koelaanhangwagen een normale 220V aansluiting nodig en hoeft dus niet op krachtstroom te worden aangesloten. Ook voor de koelaanhangwagen zijn rekken te huur.

Koelkast huren

Er zijn koelkasten te huur in verschillende maten en versies. Zo zijn er koelkasten te huur met een dichte deur en koelkasten met een glazen deur. U kunt koelkasten huren in verschillende maten: van 200L tot 400L inhoud.
Naast koelkasten zijn er ook koelwerkbanken te huur. Deze koelwerkbanken zijn ideaal wanneer u het koel gehouden eten ook nog wilt bereiden.

Ook zijn er koelvitrines te huur, waarin u etenswaren koel kunt presenteren. We hebben koelvitrines in tafelmodel, maar ook grotere versies en kastmodellen.

Gamellen/thermoskannen huren

Wanneer u uw dranken op temperatuur wilt houden, kunt u bij Op Den Camp Verhuur ook warmhoud apparatuur huren. Zo hebben we verschillende thermoskannen tot onze beschikking, om uw drank op temperatuur te houden. Ook kunt u gamellen huren, om drank en eten op temperatuur te houden.
Vriezers huren

Bij Op Den Camp Verhuur kunt u verschillende vriezers huren. U kunt vrieskasten huren en vrieskisten huren. Zowel vrieskisten als vrieskasten zijn in verschillende maten beschikbaar. Zo zijn er vrieskasten van 60L120L240L en600L beschikbaar. Vrieskisten zijn beschikbaar met een inhoud van 550L en 650L

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren van een koelkast in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.