Afscheidingswand huren/kopen


Om een grote ruimte te verkleinen of om een ruimte op te delen in meerdere compartimenten, is een afscheidingswand erg handig. Op Den Camp verhuur verhuurt en verkoopt diverse afscheidingswanden.


U kunt kiezen om ons Pipe & Drape systeem te huren/kopen. Dit zijn staanders met doeken ertussen. Met dit systeem kunt u eenvoudig een ruimte verkleinen of opdelen. Bovendien geeft het een stijlvolle uitstraling. De doeken zijn brandwerend geïmpregneerd.

Ook kunt u kiezen voor een van onze scheidingswanden. Deze zijn te verkrijgen in meerdere maten en soorten. Een zwart-witte afscheidingswand zorgt voor een klassieke uitstraling. Wilt u een rustieke sfeer dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een steigerhouten afscheiding. Ook leveren wij scheidingswanden met diverse prints en thema’s.

Bekijk ons assortiment voor een volledig beeld van al onze afscheidingswanden.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van afscheidingswanden in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.