Anti spiekschermen huren/kopen


Op Den Camp is specialist in examen- en tentamenbenodigdheden. Dankzij onze ruime ervaring met examens weten we dat spieken nog altijd een groot probleem is. Dit zorgt ervoor dat er niet altijd goed getoetst kan worden of de student de lesstof wel in voldoende mate beheerst. Anti spiekschermen, ook wel tafelschermen genoemd, zijn hiervoor de uitgelezen oplossing.

Daarnaast worden steeds meer toetsen op computers gemaakt. Doordat er vaak maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn in een computerlokaal is het niet altijd makkelijk om voldoende ruimte te creƫren tussen studenten om spieken te voorkomen. Ook hiervoor zijn anti spiekschermen een prima oplossing.

De voordelen van een tafelscherm blijven niet beperkt tot het voorkomen van spieken. Een tafelscherm vermindert de externe prikkels. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker is om geconcentreerd te blijven.

Wij leveren zowel losse tafelschermen als tafelschermen die aan de tafel bevestigd kunnen worden.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van anti spiekschermen en tafelschermen in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.