Beurstapijt huren/kopen


Bij Op Den Camp Verhuur bent u op de juiste plaats voor alle soorten beurstapijt en evenemententapijt. Zoekt u tapijt voor eenmalig gebruik? Dan is huren vaak een voordelige en praktische optie. Indien u van plan bent het tapijt vaker te gebruiken kunt u bij ons ook tapijt kopen.

Ons beurstapijt is beschikbaar in vrijwel alle kleuren. Zo kan het tapijt meehelpen om de uitstraling mee te geven die u passend vindt bij uw evenement of beurs. Van felgroen tot zakelijk grijs. Alles is leverbaar.

Ook voor het leggen is alles mogelijk. Wij passen ons aan uw wensen. Het tapijt kan door heel Nederland op locatie gelegd worden. Na afloop verwijderen wij het tapijt ook weer. Bovendien is onze service geschikt voor alle type evenementen. Wij leggen tapijt voor een klein evenement in een gymzaal, maar ook beurzen georganiseerd in megahallen.

Al ons beurstapijt is brandwerend, blf-s1 normering, en voldoet aan alle Europese regelgeving.  Een brandcertificaat kan bij levering meegegeven worden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. 


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van beurstapijt in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.