Biertafels en biertafelsets huren/kopen


Bij Op Den Camp Verhuur bent u aan het juiste adres voor het kopen en huren van biertafels. Natuurlijk leveren wij ook biertafelsets. Dit zijn biertafels met bijpassende banken en bankensets.

Onze biertafels zijn van brouwerijkwaliteit. Dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor zware gebruiksintensiteit. Het robuuste houten tafelblad zit vastgemaakt aan een frame van warmgewalst staal. De frames zijn gepoedercoat. Al onze biertafels zijn inklapbaar. Ze zijn dus makkelijk op te bergen. Om veiligheid te kunnen garanderen is de bevestigingsklip een zware klip met een zware veer. Dit zorgt ervoor dat de tafel nooit kan inklappen zonder de ontgrendelingshendel te gebruiken. De stapelblokken zijn van beide zeiden vastgeschroefd. De schroeven en moeren zijn verzinkt.

Wij verkopen en verhuren biertafels in diverse maten. De lengte van alle biertafels is 220cm. De verschillende breedtes zijn 50cm, 60cm, 70cm en 80cm. Tafels kunnen ook tegen elkaar aangezet worden voor een groter oppervlak.

Onze biertafels zijn verkrijgbaar in iedere RAL kleur. Het tafelblad en frame kan dus gemaakt worden in de door u gewenste kleur. Een trend die wij hierbij vaak terug zien zijn witte biertafels en witte biersets. Tevens kunnen we tafels ook speciaal voor u op maat laten maken. Elke maat is dan leverbaar. Het is ook mogelijk om logo's, naam of tekeningen op de tafels te laten drukken. Deze worden gezeefdrukt en zijn watervast. 

Wij leveren ook al vele jaren kinderbiersets en kinderbankensets speciaal voor kinderen. Deze zijn leverbaar in levendige kleuren die aansprekend zijn voor kinderen. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

afm: 500x444 max: 3000x3000


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van biertafels in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.