Brandveiligheid


U wilt natuurlijk de veiligheid van uw gasten kunnen waarborgen op uw evenement. Op Den Camp Verhuur biedt alle materialen aan waarmee u uw gasten een veilige omgeving kunt bieden en waarmee u voldoet aan alle brandveiligheidseisen. Materialen die u bij ons kunt huren zijn:
  • Brandblusser schuim: met de brandblusser kunt u een beginnende brand blussen. Het is daarom essentieel om deze op uw evenementlocatie te hebben. U kunt er voor kiezen om de brandblusser te huren inclusief standaard.
  • Brandblusser co2: deze brandblussers zjin speciaal geschikt om gevolgschade aan apparatuur te beperken.
  • Brandblusdeken: om een kleine brand mee te blussen.
  • Noodverlichting (uitgang): door de noodverlichting weten mensen makkelijk waar de uitgangen te vinden, mocht er iets gebeuren m.b.t. de brandveiligheid.  
 
Natuurlijk letten wij ook op de brandveiligheid van onze overige materialen. Veel van onze materialen zijn geïmpregneerd of gekeurd op brandveiligheid. Zo hebben bij ons alle soorten vloerbedekking de kwalificatie EN 13501-01 Klasse B fl - s1.

Voor verdere informatie over brandveiligheid kunt u altijd contact met ons opnemen.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor brandveiligheidsmateriaal in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.