Examentafels huren/kopen


Op Den Camp Verhuur is specialist in het verhuren van examentafels/tentamentafels en schooltafels. Wij verzorgen examenmeubilair voor middelbare scholen, hogescholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen. In ons assortiment vindt u diverse soorten klaptafels met bijpassende stoelen. Ons op- en afbouwteam zorgt ervoor dat alles netjes wordt opgezet.

Al onze examentafels zijn van goede kwaliteit. Ze zijn stabiel en zien er verzorgd uit. Een standaard klaptafel is 60 x 90 cm. Dit is een examentafel voor één persoon. Daarnaast verhuren wij ook examentafels voor twee personen. Doordat onze examentafels inklapbaar en opklapbaar zijn, zijn ze makkelijk te verplaatsen.

Onze examentafels zijn te huur voor alle mogelijke gelegenheden van iedere mogelijke omvang; Wij leveren voor een toets voor 50 mensen, maar ook voor examens van duizenden studenten.

Wilt u liever kopen dan huren? Onze examentafels zijn ook te koop. We verwelkomen u graag in onze showroom zodat u al onze examentafels van dichtbij kunt bekijken.
afm: 887x852 max: 3000x3000


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van examentafels in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.