Loungeset huren/kopen


Organiseert u een feest of evenement en wilt u een loungeset huren? Voor het huren van loungesets ben u bij ODC-verhuur aan het juiste adres. Een loungeset is een ideale manier om u gasten een plek te bieden waar ze even kunnen uitrusten. Natuurlijk kan een loungeset ook gewoon dienen als een gezellige plek voor u gasten om bij elkaar te zitten.

Wij verhuren complete loungesets. Dit houdt dus in: loungebanken, loungestoelen, loungetafels en bijpassende kussens. Natuurlijk kunt u al deze items ook apart huren.

De loungesets zijn er in diverse uitvoeringen. Voor een hippe, moderne uitstraling verhuren wij bijvoorbeeld strak uitgevoerde loungesets. Wilt u een gezellig plekje creƫren? Kies dan bijvoorbeeld voor een houten loungeset met een paar fijne kussens.

Onze loungesets zijn ook te koop. Dus ook als u op zoek bent naar loungeset om te kopen dan kunt u bij ODC-verhuur terecht.
Neemt contact met ons op voor meer informatie.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van loungesets in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.