Op Den Camp Verhuur, of kortweg ODC Verhuur,is een verhuurbedrijf gelegen in Beek te Limburg. Opgericht in 1976 zijn wij al bijna 40 jaar specialist in de verhuur van goederen. We zijn met name actief in de regio’s Beek, Sittard-Geleen, Maastricht en Parkstad. Natuurlijk zijn wij u ook van dienst als u uit een andere regio komt. Dus komt u uit Midden-Limburg/Noord-Limburg, Brabant, Nederland of België? Neem gerust contact met ons op.

Bij Op Den Camp Verhuur kunt u alles vinden voor uw evenement, feest, beurs, congres, symposium, examenfeest, bedrijfsfeest, brainstormsessie, jubileum, show, tentoonstelling, afscheid, bruiloft, communie,  opendag, buurtfeest, tuinfeest, bijeenkomst, sportevenement enzovoorts. Natuurlijk kunt u ook voor elke andere gelegenheid gebruik maken van onze diensten.

Op Den Camp Verhuur is gespecialiseerd in  examentafels, examenmeubilair, schoolmeubilair,  (sta)tafels, stoelen, tapijt, tapijttegels, beurstapijt, sportvloerbescherming, feestartikelen, servies, bestek, tafeldecoratie, keukenapparatuur, kraampjes, meubilair, LED meubilair, BBQ en overige artikelen. Bekijkt u ons assortiment voor alle verdere producten.

Wij zorgen er altijd voor dat de door u gehuurde artikelen op de afgesproken tijd en op de afgesproken plaats geleverd worden. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij snel leveren. Ook kunt u gebruik maken van onze professionele op- en afbouwploeg. 

Door onze ruime ervaring staan wij garant voor de hoogste kwaliteit en een goede service. Voor zowel bedrijven als voor de particulier staan wij klaar met gedegen advies. Wij helpen om uw evenement tot een succes te maken.