Planten huren


Een evenement is eenvoudig aan te kleden met planten. Een groene aankleding geeft een ruimte meteen een andere uitstraling. Bij Op Den Camp Verhuur kunt u zowel echte als kunstplanten huren.

Wij verhuren diverse typen planten. Tafelstukken en bloemstukken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. De kleuren kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Ook kunt u bij ons bomen huren. In ons assortiment zitten drie soorten bomen: palmbomen, olijfbomen en kerstbomen.

Duurt uw evenement een langere tijd en is uw ruimte niet geschikt voor echte planten of wilt u onderhoud voorkomen? Dan kunt u kiezen voor kunstplanten. Hier hebben wij diverse varianten van beschikbaar. Ook kunt u kiezen voor een vaas gevuld met decoratie zoals sierfruit.

Wij bieden ook diverse arrangementen aan. Met deze arrangementen kunt u uw ruimte vullen met bij elkaar passende planten.

In onze assortimentspagina kunt u alle soorten planten bekijken. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren van planten in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.