Scholen/Onderwijsinstellingen

Op Den Camp Verhuur is al tientallen jaren actief op de onderwijsmarkt. In deze tijd hebben we veel ervaring opgedaan over hoe we scholen en onderwijsinstellingen het beste kunnen bedienen.

Wij passen ons assortiment telkens aan om zo goed mogelijk op alle wensen in te kunnen spelen. Het resultaat hiervan is dat we inmiddels een ontzettend breed assortiment aan schoolmeubilair, examentafels, kantinemeubilair en andere schoolbenodigdheden hebben. Ergonomie en het creƫren van een fijne plaats voor studenten staat daarbij bij ons voorop.

Op het gebied van service onderscheiden wij ons. Levering gaat volledig via uw wensen. U bepaalt de tijd en de plaats, wij brengen de materialen bouwen het op en zorgen dat alles er piekfijn uitziet.

Onder onze vaste klanten vallen onder andere: universiteiten, middelbare scholen, basisscholen, instellingen voor bijzonder onderwijs, cursusinstellingen.

Wij verhuren en verkopen niet alleen reguliere schoolbenodigdheden, maar leveren ook vaak aan scholen voor bijvoorbeeld open dagen, schoolfeesten, sportdagen en jubilea.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.