Schoolmeubilair huren/kopen


Als school wilt u uw leerlingen een comfortabele werkplek bieden. Bij Op Den Camp Verhuur bent u aan het juiste adres voor het kopen of huren van al uw schoolmeubilair.

Schoolmeubilair moet goed aangepast zijn aan de leerling. Daarom bieden wij schoolmeubilair aan dat geschikt is voor zowel jonge leerlingen als voor volwassenen. Ergonomie staat daarbij voor ons centraal, zodat de leerlingen een verantwoorde zithouding kunnen aannemen op school. Al ons meubilair is dan ook  ENV 1729-1 en ENV-1729-2 goedgekeurd door TNO.

Alle soorten schoolmeubilair zijn te koop en te huur bij ons. Schoolbanken en schooltafels met bijpassende stoelen, examentafels, schoolkasten, kantinemeubilair, docentenstoelen enz. Ziet u een bepaalde meubel of kleur niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Er is ook buiten ons reguliere assortiment nog een hoop mogelijk.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van schoolmeubiair in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.