Sportvloerbescherming huren/kopen


Feestjes, markten, examens en andere evenementen vinden vaak plaats in sporthallen. Ook worden sportzalen vaak ingericht als noodlokaal en gebruikt voor boekenbeurzen. Een sportvloer is echter kwetsbaar. Het is daarom vaak nodig om de sportvloer af te dekken. Op Den Camp Verhuur zorgt voor een optimale bescherming van uw sportvloer. Wij kunnen daarbij een totaalpakket leveren. Dit houdt in dat wij niet alleen kunnen zorgen voor het afdekken van sporthalvloer, maar ook voor de complete inrichting van uw evenement: van schoolmeubilair en examentafels tot beursmateriaal. Ook kunnen wij de complete inrichting voor een feestlocatie verzorgen. Wij zorgen er dus voor dat een sporthal wordt omgetoverd tot de perfecte locatie voor uw evenement. 

Wij leveren onder andere Taraflex Bateco afdekvloeren. Deze afdekvloer heeft precies de eigenschappen die u zoekt voor sportvloerbescherming: sterk materiaal, waterdicht en zeer makkelijk in onderhoud. Daarnaast hebben we ook andere soorten afdekking om uw sportvloer te beschermen. Voor elke prijsklasse kunnen wij een passende oplossing leveren.

Veiligheid is voor ons van groot belang. Daarom leveren wij alleen afdekvloeren die voldoen aan alle brandveiligheidseisen. Huurt of koopt u een afdekvloer bij ons dan kunt u er dus zeker van zijn dat deze brandvertragend werkt. Het brandcertificaat leveren wij bij onze vloeren.

Onze afdekvloeren zijn 100% recyclebaar. Onze producten zijn dan ook ISO 14001 gecertificeerd. Dit is de standaard op het gebied van milieumanagement opgesteld  door ISO.

Het leggen van onze afdekvloeren is erg gemakkelijk. Om aan alle arbo-normen te voldoen hebben wij extra hulpmiddelen beschikbaar. Door middel van speciale karren, steekwagens, op- en afrolwagens en floor-tapers  zorgen wij dat er veilig gewerkt kan worden.

Ook kunt u de sportvloerbescherming laten leggen door onze professionele op- en afbouw team. Deze zorgen ervoor dat de vloer netjes wordt gelegd. Metingen, het leggen van de vloer en het afhalen van de vloer kan allemaal door ons geregeld worden.

Het transport van de vloeren wordt door ons verzorgd. Ons motto wat transport betreft is: niet leveren tot de deur, maar achter de deur! 

Komt u gerust kijken bij ons voor een demonstratie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen indien u nog vragen heeft.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van sportvloerbescherming in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.