Stoelen huren/kopen

Bij ODC-Verhuur bent u aan het juiste adres om stoelen te huren of kopen voor uw evenement of feest.

Stoelen kunnen gebruikt worden voor een hoop verschillende gelegenheden. Elke gelegenheid vraagt om een ander type stoel. Op Den Camp Verhuur voorziet hier voor in al uw wensen. Bij ons kunt u stoelen huren voor uw feest, evenement, congres, tuinfeest, examen etc.
Hieronder een greep uit ons assortiment:

Klapstoelen: deze stoelen zijn eenvoudig op te zetten. Erg handig voor evenementen waarbij de stoelen regelmatig verplaatst moet worden. Onze houten klapstoelen zijn erg sfeervol voor een buitenfeest.

Kuipstoelen: comfortabele en moderne stoelen. Kuipstoelen zijn stapelbaar en daardoor erg handig om snel te verplaatsen. Wij verhuren kuipstoelen in diverse kleuren, zodat u uw evenement de sfeer kan meegeven die u zelf wilt.

Gestoffeerde stoelen: wilt u uw feest of evenement een luxe uitstraling geven? Kies dan voor onze gestoffeerde stoelen.
Stoel met schrijfplank, schrijfblad of schrijftafel: een stoel met schrijfplank is erg handig voor een congres of brainstormsessie. Een stoel neemt minder plaats in beslag dan tafel, maar toch biedt u uw gasten de gelegenheid tot het maken van aantekeningen. 

Barkrukken: gebruikt u statafels voor uw feestje? Kies dan voor onze barkrukken. Deze zijn in diverse varianten beschikbaar. 

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van stoelen in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.