Tafels huren/kopen

Op den Camp Verhuur biedt tafels aan voor elke gelegenheid. Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat wij voor al uw evenementen en feestjes passende tafels beschikbaar hebben.
Ons assortiment bestaat o.a. uit:

Klaptafels: deze bieden wij aan in diverse maten. Klaptafels zijn makkelijk verplaatsbaar en op te bergen. Erg handig voor evenementen en feesten waarbij er vaak van lay-out gewisseld kan worden. Onze kleine klaptafels zijn ideaal als examentafel.

Dinertafels: wij bieden dinertafels aan in alle soorten en maten. Van hippe tafels met LED-verlichting tot sfeervolle bistrotafeltjes.

Statafels: Een statafel bedient een hoop mensen zonder dat dit veel plaats in beslag neemt. Natuurlijk is het ook gezellig om op een feestje om een tafel te staan. Bij Op Den Camp Verhuur kunt u statafels huren voor al uw feesten en evenementen. Wij bieden diverse soorten statafels aan. Groot, klein, hip, klassiek: bij ons vindt u de statafel die aansluit bij uw wensen. Natuurlijk kunnen wij onze statafels ook nog opfleuren met een stijlvolle rok of een mooi tafelkleed.

Salontafels: Wilt u uw gasten of bezoekers een plaats bieden waar zij even rustig kunnen zitten? Een salontafel is dan de ideale optie. Wij verhuren salontafels voor beurzen en evenementen, maar ook als u een extra zithoek wilt creƫren op uw feestje.

Buffettafels: ideaal om uw buffet op stijlvolle wijze te presenteren aan uw gasten. Wij bieden diverse soorten buffettafels aan.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van tafels in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.