Tapijt huren


Bij ODC-Verhuur kunt u tapijt, tapijttegels en sportvloerbescherming huren en kopen.

Voor elke ondergrond is een goede afwerking belangrijk. Wij bieden voor elk type vloer een passende oplossing. Voorbeelden zijn ons beurstapijt en evenemententapijt. Ook zorgen wij voor een goede afdekking van uw sportvloer. De tapijten worden vakkundig gelegd door onze op- en afbouwploeg.

Ons tapijt en onze tapijttegels zijn te huur in diverse kleuren en soorten. Zo heeft u altijd het tapijt dat bij de uitstraling van uw evenement past.

Onze sportvloer bescherming zorgt ervoor dat ervoor dat uw sportvloer optimaal beschermd is. Daarnaast is deze makkelijk te reinigen. Wij zorgen ervoor dat deze vakkundig gelegd wordt.

Al onze vloeren zijn bfl-s1 geklassificeerd. Deze klassificatie staat voor een zeer hoge brandveiligheid.

Elk evenement is anders en elke ondergrond is anders. Op Den Camp Verhuur kiest voor maatwerk. We bespreken met u de wensen en mogelijkheden om zo tot een passende oplossing te komen.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van tapijt in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.