Tapijttegels huren/kopen


Voor elke ondergrond is een goede afwerking belangrijk. Tapijttegels zijn hiervoor een ideale oplossing. Deze zijn makkelijk te leggen en geven uw evenement de uitstraling mee die u wilt.

Onze tapijttegels zijn dan ook beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Van zakelijk grijs tot de meest zomerse kleuren. Zo zit er altijd de kleur bij die u zoekt. Ook maakt dit het mogelijk om verschillende kleuren te combineren. Een opvallende entree met rode vloertegels, een zakelijke vergaderruimte met een grijze vloertegel en een hip lounge gedeelte met mintgroene vloertegels: alles is mogelijk!

Onze tapijttegels zijn van bewezen goede kwaliteit. Ook voor intensief gebruik zijn ze dus uitermate geschikt. Daarnaast staat veiligheid bij ons voorop. Al onze tapijttegels hebben vlamwerendheid EN 13501-01 Klasse B fl - s1. Dit betekent dat ze brandvertragend zijn en voldoen aan alle Europese eisen.

De tapijttegels zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Onze tapijttegel van 50x50cm is door zijn handzame formaat gemakkelijk en snel te leggen. Ook zijn ze na afloop weer eenvoudig te verwijderen. Voor het leggen van grote oppervlaktes hebben we ook tapijttegels van 1x1m en 2x1m.

Dus zoekt u een kwalitatief hoogwaardige ondergrond die geschikt is voor uw beurs, feest of evenement? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.


Op Den Camp Verhuur is uw specialist voor het huren en kopen van tapijttegels in o.a. Beek, Sittard-Geleen, Maastricht, Meerssen, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Echt-Susteren, Nuth, Roermond, Valkenburg aan de Geul, Weert, Stein.